Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ÖNÜK’ KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ

BAŞKAN ÖNÜK’ KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ

BAŞKAN ÖNÜK’ KARDEŞLİK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDİRMELİYİZ

BASKAN ÖNÜK’ KARDESLIK DUYGULARIMIZI GÜÇLENDIRMELIYIZ

 

Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ceyhan Spor Baskani Ilker Önük,, Kurban Bayrami dolayisiyla bir kutlama mesaj yayinladi.

 

          Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Ceyhan Spor Baskani Ilker Önük,  mesajinda; “Gönül birligi olusturarak birbirimize kenetlendigimiz, yardimlasma ve hosgörü mevsiminin güzel esintisini üzerimizde hissettigimiz, küslüklerin ortadan kalktigi, barisin birlestirici gücünün hâkim oldugu, ihtiyaç sahiplerinin her zamankinden daha fazla hatirlandigi Kurban Bayrami’ni, hep birlikte idrak etmenin sevincini ve mutlulugunu yasiyoruz.

 

            Bayramlar, sevginin, paylasmanin, dayanismanin, darginliklari aradan kaldirip yeniden kucaklasmanin, duygu birliginin en üst noktaya çiktigi günlerdir. Böyle günlerde, Ailemiz, akrabalarimiz ve dostlarimizla birlikte güzel anilar biriktirerek kutlayacagimiz bu bayramda, yardima muhtaç, kimsesiz, yoksul, hasta, yasli, engelli ve darda olan kardeslerimizi unutmamali, gerçeklestirecegimiz ziyaretlerle kardeslik duygularimizi güçlendirmeliyiz.

 

            Bu duygu ve düsüncelerle Kurban Bayraminin ülkemize birlik, beraberlik, sevgi, baris, kardeslik ve huzur getirmesini Cenab-i Allah'tan niyaz eder, basta Ceyhan'li hemserilerim olmak üzere tüm Islam aleminin Mübarek Kurban Bayrami tebrik ediyorum.' dedi.

 



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı